Si no visualitzeu correctament aquest correu, feu clic aquí

Butlletí de la
comunitat educativa de l’Escola dels Encants

núm.148: :13mai2017

Encan(ta)ts

Candidatura Junta 2017-2019

Junta de l'AFA

juntaNova

Compartim amb vosaltres els noms de les famílies que han presentat candidatura per formar part de la Junta de l'AFA pel proper curs:

  • Presidenta: Anna Oriol Sánchez
  • Vicepresidenta: Joke Aerts
  • Secretària: Soa Noirault
  • Tresorer: Jordi Puig
  • Vocal: Bernat Martínez

Al web de l'escola hi teniu tota informació sobre la seva proposta.

 

Agenda

dc

17 maig

green

Reunió per a totes les famílies: transició a secundària

Equip directiu i Grup Volem l'Institut

Dimecres, 17 de Maig, a les 19h farem la reunió sobre la transició a secundària oberta a les famílies de totes les comunitats de l'escola. Us en vam explicat tots els detalls a la notícia de capçalera del butlletí anterior.

Hi haura servei de canguratge de Kampi ki pugui. Per fer-ne ús, us havieu d’apuntar al doodle d'aquest enllaç abans del 12 de maig i pagar a la Mònica Saura abans del 17 de maig. Els infants que vulguin poden portar tupper i soparan plegats a les 19.30h. El preu de servei de canguratge, parcialment sufragat per l’AFA, es de 1,5 euros per infant.

L'objectiu de la reunió és que, com a comunitat educativa, entenguem en quin punt estem i valorem quina ha de ser la nostra resposta —i si aquesta ha de ser unitària— a la situació que se'ns planteja.

Us esperem a totes les famílies a la reunió!

dj

18 maig

green

Junta de l'AFA

Junta de l'AFA

Dijous a les 18h farem reunió de Junta. Si voleu que tractem algun assumpte, heu d'enviar un correu a afa@escoladelsencants.cat per comunicar-lo i l'afegirem a l'ordre del dia. També heu d'avisar si voleu assistir-hi.

En aquesta reunió, la Junta actual enllestirem l'ordre del dia de la propera Assemblea de socis de l'AFA convocada pel 23 de maig i el tancament del curs.

23

maig

green

Reunió de canvi de comunitat

Equip pedagògic

Dimarts 23 de maig, a les 16:30, les famílies de P5 i de 3er teniu una important reunió. Les mestres i els mestres de la Comunitat dels Mitjans i dels Grans es reuniran amb vosaltres —a les comunitats on s'incorporaran els vostres fills i filles el curs vinent— per a mostrar-vos i explicar-vos com és la vida en aquesta comunitat i de quina manera s'organitza i estructura la setmana. També fareu un petit tastet de la metodologia de treball i veureu in situ espais i materials. És per això que us recomanem molt que no us perdeu aquesta important reunió.

Com que és una reunió per a adults, podeu disposar d'acollida. Si la necessiteu, recordeu de fer la reserva a la Mònica, al despatx de l'AFA com a molt tard el dimecres 17 a la tarda. Hem fet coincidir en el dia aquesta reunió amb l'assemblea de l'AFA per a facilitar-vos l'assistència a les dues.

23

maig

green

Assemblea de AFA

Junta de l'AFA

Dimarts 23 de maig a les 18:30h farem l'Assemblea de Socis de l'AFA. En aquesta assemblea es presentaran els integrants de la candidatura per a la renovació de la Junta.

Amb el proper butlletí publicarem l'ordre del dia de l'assemblea, que enllestirem el dia de la reunió de la Junta (el 18 de maig).

Han vingut a visitar-nos i a enregistrar alguns fragments de la classe amb JM Guix

Els compositors entren a l'aula

> Anna Batlle

El Diari d'Educació i Ràdio BETEVÉ s'han fet ressò del projecte Els compositors entren a l'aula, que és el projecte on hem participat els infants de la Comunitat dels Grans amb el Laboratori Projecte S.XX.

Per explicar-lo, han vingut a visitar-nos a l'escola i a enregistrar alguns fragments de la classe en què ens va visitar el compositor JM Guix. Teniu aquí l'enllaç

Consell Escolar

> Equip directiu

Ja teniu publicada al web de l'escola l'acta del passat consell escolar. Per veure-la heu d'anar a aquest enllaç i la trobareu com a primera del llistat (amb data de 18 d'abril).

La pròxima trobada és dimarts, 16 de maig, al matí i està destinada a acompanyar els equips directius de diverses escoles i també a la mostra triada per Escola Nova XXI

Visita d'equips directius

> Equip pedagògic

Com sabeu, la nostra escola és ja un referent pedagògic a escala de país i és per això que sempre se'ns demana, des de molts centres, poder veure l'escola en funcionament. Per això a part d'organitzar les jornades pedagògiques dels dissabtes destinem uns dies al matí a rebre'ls.

La pròxima trobada és dimarts, 16 de maig, al matí i està destinada a acompanyar els equips directius de diverses escoles i també a la mostra triada per Escola Nova XXI.

Xerrada sobre sexualitat amb l'equip de monitors

> Equip pedagògic

Dimarts, 16 de maig, l'equip d'acompanyants de l'Espai del migdia rebrà una formació sobre com acompanyar la sexualitat amb els nostres infants.

Aquesta formació està enllaçada amb la que s'està fent a la Comunitat dels Grans i ve d'un treball de l'equip de mestres amb la Comissió de Convivència i Grup de Treball de Diversitat i Inclusió.

I per si és del vostre interès...

Butlletins interessants

número 148
dissabte,
13 de maig de 2017

Escola dels EncantsAFA Escola dels Encants

escoladelsencants@xtec.cat | www.escoladelsencants.cat | ©2017 Escola dels Encants | seguiu-nos a Twitter

Si voleu deixar de rebre el butlletí feu clic