Hem anat de Colònies

Dimarts, 16 Desembre 2014

DIA 1

EN BUSCA DE LA ZONA VOLCÀNICA

Dimecres 19 de 2014 pel matí a les 8:50h.Vam pujar a l'autocar, vam anar a la Fageda d'en Jordà i vam esmorzar entrepà que vam portar de casa. Després vam anar a la zona volcànica, vam fer una caminada i després vam pujar l'autocar i quan vam arribar a Sant Ferriol i ens vam instal·lar a las habitacions i vam sopar.

 

DIA 2

BESALÚ

El segon dia de colònies vam anar a Besalú. Primer vam parlar una estona de coses de Besalú com per exemple els anys que tenia el pont. Després vam entrar a uns banys jueus. Quan vam sortir vam passar pel pont de Besalú. I per últim vam tornar a mas Gircós amb trenet. Ens ho vam passar genial!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

GRAN CONCURS I DISCOTECA

El dia 20 a la nit vam fer el gran concurs i discoteca de 21:30 a 23:00. En el gran concurs vam ballar molt i va ser molt divertit. La primera prova va ser molt xula i després vam anar a la discoteca. I després a dormir.

 

DIA 3

CAMP D’AVENTURA

Vam anar per la muntanya fins al camp d’aventura ens vam posar els arnesos i els cascos. Hi havia 2 tirolines, un monopatí, una xarxa, un pont de corda.

Vam anar Cronos i Atles.

Equipatge: arnés amb dos mosquetons i un elefant per la tirolina.

 

Maria Victoria, Paula, Pol M. i Guillem.

Ambient de Cronos.

*Cliqueu a les imatges per fer-les grans