Si no visualitzeu correctament aquest correu, feu clic aquí

Butlletí de la
comunitat educativa de l’Escola dels Encants

núm.128: :2des2016

Encan(ta)ts

Tenim polls!!

Comunitat educativa de l'Escola dels Encants

poll

Recordeu quan la Comissió de Relacions Socials va fer la setmana fora polls, l'any 2014? I les campanyes de dilluns net que vam fer l'any 2015?foraPolls consellsPolls

Aprofitem aquest pont per revisar els caps i fer nets els nostres infants

Us deixem els enllaços amb els consells que ens van donar al 2014 i altres de més recents:

 

Agenda

dc-dv

7-9 desembre

greenpollv

Setmana de festes i ponts

Equip pedagògic

Recordeu que la setmana vinent solament hi haurà classes el dimecres 7 i el divendres 9. Els altres dies són festa.

Teniu força dies per fer nets els caps dels vostres fills. Fora polls!!

Moltes gràcies!!

L'Steve i la Rosa s'incorporen al proper consell Escolar, el qual es constituirà el proper dimarts 13 de desembre

Resultat eleccions al Consell Escolar

> Equip pedagògic

Dijous passat va ser dia d'eleccions al consell per al sector famílies.

Molts de vosaltres (143) vau anar a votar i el repartiment dels vots va ser amb un clar vencedor: l'Steve Tayleur amb 72 vots. La Rosa Llop ha quedat segona amb 57 vots, però la Sílvia va quedar a un sol vot d'ella.

consell

Per tant, l'Steve i la Rosa s'incorporen al proper consell Escolar, el qual es constituirà el proper dimarts 13 de desembre, i la Sílvia serà suplent.

Moltes gràcies per la vostra participació.!!!

L'horari amb els infants és de dilluns a dijous de 9'30 a 11'30 i està pensat perquè l'artista interactui amb els infants de l'escola. Primer amb els alumnes de la comunitat dels grans i més endavant amb els de mitjans

Inaugurem, de nou, l'Espai C - Room 13

> Equip pedagògic

L'Anna de la S.T Ortiz ha sigut l'artista escollida pels Consellers gestors de l'Espai C, en Pablo i el Joel, infants de la comunitat dels grans.

Ella ens ha volgut transmetre que:

Atraída ya desde bien pequeña por el mundo de la imagen, con una cámara de fotos de juguete y un grapado de hojas bajo el brazo para dibujar, tuve siempre claro que me decantaría por este camino. Constantemente apreciando la estética de las cosas y de los pequeños detalles que las hacen únicas. Me gusta rodearme de belleza y aún más siendo consciente que puedo ser partícipe de ello

El seu horari amb els infants és de dilluns a dijous de 9'30 a 11'30 i està pensat perquè interactuï amb els infants de l'escola. Primer amb els alumnes de la comunitat dels grans i més endavant amb els de mitjans, tot i que els petits també aniran a conèixer-la i a visitar el seu taller algun dia.

Des de la Comissió de Convivència volem agrair l'assistència dels 20 pares i mares que ens vareu voler acompanyar

Xerrada Internet Segura per a pares i infants

> Comissió de Convivència

Aquest dimarts passat varem celebrar la primera xerrada del curs, amb el tema Internet segura per a pares i infants. Un agent dels mossos d'esquadra, que ja havia fet una xerrada prèvia a l'escola per a la comunitat dels grans sobre el tema, va venir per fer una xerrada amb les famílies.

Des de la Comissió de Convivència volem agrair l'assistència dels 20 pares i mares que ens vareu voler acompanyar. Amb les xerrades que organitzem sempre intentem respondre als neguits de les famílies que ens arriben a la comissió. Esperem que us agradés i que fos útil per aquells i aquelles que vàreu venir.

Gràcies!

colorPell

El Color de la pell

> Grup de Treball Inclusió i Diversitat

El mal anomenat color carn ha deixat de ser el color de la pell per a tothom. A l’Escola dels Encants cada infant troba el seu color carn i, si no, el poden crear ells mateixos, que encara resulta més divertit.

Us convidem a compartir amb els vostres fills aquest vídeo que forma part d’una campanya per fer visible a l’escola la diversitat de colors, trets i cultures.

Els posarem en una situació que ells tenen molt més interioritzada que nosaltres mateixos i us adonareu que és molt interessant escoltar les reflexions dels infants sobre el color de la pell dels seus companys i els diferents tons i els seus matisos.

I per si és del vostre interès...
escoletaLogo

Les notícies de l'Escoleta dels Encants

Aquest mes tenim un nou taller d'estimulació musical, portem un calendari especial per festes de l'Espai de Joc, parlem dels límits, portem dues receptes encantades i us recordem que encara hi ha places lliures per a infants entre 1 i 3 anys.

Aquí teniu l'enllaç al nostre butlletí amb la informació completa

escoleta

cup

Redescobrim l'educació - CUP Capgirem Barcelona

Compartim amb vosaltres aquest missatge dels organitzadors de les jornades reivindicatives Redescobrim l'educació, ja que el proper 11 de desembre s'hi debatrà sobre l'institut Angeleta Ferrer.

A la jornada Redescobrim l'educació d'aquest 11 de desembre debatrem sobre quin model d'accés educatiu tenim a l'Eixample i la necessitat de construir l'institut Angeleta Ferrer.

La jornada inclourà una taula rodona i un vermut, hi haurà espai per la canalla.

Us hi esperem a totes! CUP Eixample Dret

Aquí teniu més informació.

pollv

Butlletins interessants

número 128
divendres,
2 de desembre de 2016

Escola dels EncantsAFA Escola dels Encants

escoladelsencants@xtec.cat | www.escoladelsencants.cat | ©2016 Escola dels Encants | seguiu-nos a Twitter