Si no visualitzeu correctament aquest correu, feu clic aquí

Butlletí de la
comunitat educativa de l’Escola dels Encants

núm.137: :17feb2017

Encan(ta)ts

Arriba el Rei Carnestoltes

Equip pedagògic i Comissió de Festes

carnestoltes
El Rei Carnestoltes us fa saber que arribarà a l'escola dels Encants dilluns vinent i que, per tant, cal que us aneu preparant per gaudir d'aquesta setmana de carnaval! El Rei Carnestoltes diu:
  • dimarts, a l'escola no entraras si no portes els cabells esbojarrats
  • si dimecres vols entrar, més vell hauràs d'anar
  • si dijous a l'escola un peu vols posar, un pijama divertit hauràs de portar

 

Agenda

dv

24 febrer

green

Festa de Carnestoltes

Comissió de Festes

Divendres vinent, 24, us esperem a tots a les 15:30h per a gaudir d'una festa en familia fins les 18h.

Seran benvinguts els berenars per a compartir (sempre amb la descripció dels ingredients, pels infants amb al·lergies) i l'AFA convidarà a infusions calentes.

Necessitem voluntaris per a muntar la festa, a les 14h, i per a desmuntar-la quan acabi. Podeu apuntar-vos a les llistes dels ambients.

Recordem que les festes les fem entre tots!

Fins divendres!!

27

febrer

green

Dia de festa de lliure disposició

Us recordem que el proper dilluns 27 de febrer l'escola romandrà tancada perquè fem festa de lliure disposició.

cartellera

Cartellera

> Equip pedagògic

Després de molt insistir i esperar, ens alegra comunicar-vos que ja tenim una nova cartellera que servirà per a vosaltres, famílies. Si voleu penjar-hi quelcom per compartir, caldrà que ho notifiqueu al correu de la comissió corresponent i que doneu el full a la Mònica, que serà l'encarregada de gestionar aquest espai. Si no sabeu a quina comissió correspon determinada informació, podeu enviar-la a comunicacio.afa@escoladelsencants.cat.

Després serviran per utilitzar al laboratori de música per enriquir les propostes

Cosir mocadors pel DansAra

> Equip pedagògic

Necessitem famílies que puguin cosir unes vores d'unes teles. Al DansAra ens serviran com atrezzo per una dansa i després serviran per utilitzar al laboratori de música enriquint les propostes. Si us hi animeu, podeu parlar directament amb l'Anna Batlle.

L'any passat no hi va haver cap voluntari i una mestra de l'escola va haver de deixar els nens per anar a recollir-les

Recollida de plantes

> Equip pedagògic

Necessitem una família que pugui anar amb furgoneta o vehicle gran a recollir al viver municipal Tres Pins unes plantes que els vàrem demanar a Escoles + sostenibles. S'hi hauria d'anar divendres 10 de març d'11 a 14 hores.

Confiem que surti algun voluntari, perquè l'any passat no n'hi va haver cap i una mestra de l'escola va haver de deixar els nens per anar a recollir-les. Si sou voluntaris podeu contactar directament amb el despatx tot enviant un correu a l'adreça de l'escola o presencialment.

trapillo

Gaudir teixint amb trapillo

> Equip pedagògic

Podeu venir, els familiars que vulgueu, a teixir amb infants de la Comunitat dels mitjans unes precioses estructures metàl·liques. Contacteu amb la Natàlia, que és qui organitza la tasca, al seu correu electrònic nataliabarrazaliberti@gmail.com.

I per si és del vostre interès...
manifestacio

Volem acollir

Dissabte, 18 de febrer tindrà lloc, en el marc de la campanya Casa nostra, casa vostra, una gran manifestació en favor de l'acollida de persones refugiades i migrants. Serà a Pl.Urquinaona a les 16h.

Hem de ser-hi tots! Hem de ser-hi ara!

Teniu més informació en aquest enllaç

Xerrada a l'Institut Pau Claris

Dimarts vinent, 21 de febrer, a l'Institut Pau Claris (Passeig Lluís Companys 18) faran una reunió per a les famílies interessades en la pre-inscripció per al curs 2017/18 a l'Institut i per a les famílies de 5è de les escoles adscrites. A les 19h.

Compartim amb vosaltres el seu missatge:

Des de l'AFA volem explicar-vos el projecte en el que estem implicats, volem que pogueu conèixer famílies d'altres escoles adscrites que estan pensant en aquesta possibilitat (i facilitar-vos el contacte), i volem oferir-vos informació sobre tot allò que pugui interessar-vos, més enllà del que explica el centre en les seves sessions de Portes Obertes.

tassa

Una tassa de calma?

L'Hospital Sant Joan de Déu Barcelona organitza una nova xerrada gratuïta per a pares, amb el títol: Una tassa de calma? Com gestionar l'enuig des de la serenitat. Dijous, 23 de febrer, de 19h a 20:30h.

Teniu tota la informació en aquest enllaç.

skate

Taller d'Skate obert a l'Institut Pau Claris

Compartim amb vosaltres el missatge que hem rebut de l'AFA de l'Institut Pau Claris:

El divendres 20 de gener havíem de fer un Taller d'Skate obert a tots els nivells i gratuït però va ploure i es va posposar. El fem el próxim divendres 24 de febrer.

És una activitat que co-organitzem des de l'AFA de l'institut i està emmarcada en el programa de Patis Oberts, a través del qual alguns recintes de centres educatius de la ciutat es donen a conèixer com a equipaments públics dels barris respectius en horaris extra-escolars. I uns dels usuaris habituals d'aquests espais són els propis alumnes dels centres.

Ens agradarà que vingueu a participar d'aquesta activitat d'SKATE oberta a tothom.

Butlletí interessant

número 137
divendres,
17 de febrer de 2017

Escola dels EncantsAFA Escola dels Encants

escoladelsencants@xtec.cat | www.escoladelsencants.cat | ©2017 Escola dels Encants | seguiu-nos a Twitter