Si no visualitzeu correctament aquest correu, feu clic aquí

Butlletí de la
comunitat educativa de l’Escola dels Encants

núm.142: :24mar2017

Encan(ta)ts

Sant Jordi, la nostra festa literària

Equip pedagògic

jornadaLit

Estem organitzant la festa literària pel matí del divendres 21 d'abril i us demanem la vostra col·laboració perquè de manera voluntària vingueu a compartir la màgia del relat amb els infants de l'escola.

Gràcies a vosaltres és possible aquesta jornada literària!

Necessitem 25 grups de conta contes!!! Si voleu participar-hi, envieu un mail a l'escola explicant-nos què ens narrareu i quants adults formeu el grup. Però recordeu que també ho podeu fer sols! Ho repetireu tres cops: a les 10h, a les 10:30 i a les 11h.

Volem organitzar, de manera simultània, una sèrie de conta-contes pel jardí i per l’interior. Ens agradaria sentir-vos explicar contes, llegir poesies, dramatitzar rondalles i relatar històries apassionants.

Necessitem molts narradors i narradores, molts voluntaris que facin gaudir del plaer i la màgia de la paraula tot relatant les seves aventures. Hem organitzat vint-i-cinc grups formats per nenes i nens cada un. Els grups seran heterogenis, per tal que a cada grup hi hagi infants de les tres comunitats .

Cada grup podrà escoltar tres relats pel matí. Imagineu-vos quina sort!!!.

Segur que serà un dia viu i intens en què podran explicar-vos moltíssimes coses interessants.

Us engresquem perquè us animeu a col·laborar-hi!!

 

Agenda

dj

30 març

green

Reunió de Junta de l'AFA

Junta AFA

Dijous a les 18h farem la propera reunió de la Junta de l'AFA. Entre els assumptes de l'ordre del dia inclourem la valoració de la firAFA que vam fer ahir (dijous 23) i l'organització de la convovatòria per a renovació dels càrrecs de la Junta i dels vocals d'algunes comissions.

Ja sabeu que si voleu plantejar alguna qüestió per tal que la tractem a la reunió podeu enviar un correu a afa@escoladelsencants.cat. Cal que ens expliqueu de quin assumpte es tracta i comunicar si assistireu a la reunió, per incloure la informació a l'ordre del dia. Qualsevol membre de l'AFA pot assistir-hi, però cal que ho comuniqueu abans per fer la previsió de la durada de la reunió.

21

d'abril

green

Festa literària

Equip pedagògic

El divendres 21 d'abril pel matí farem la Festa literària i us demanem la vostra col·laboració perquè vingueu a compartir la màgia del relat amb els infants de l'escola.

Avisos

Pollastre ecològic

Vatua l'olla

El nostre proveïdor de pollastre ecològic ens ha informat que ja podem tornar a disposar d'ell. El proper dia que hi hagi pollastre ja serà de nou ecològic.

Si teniu alguna cosa d'Asia que volgueu compartir amb nosaltres, ho podeu portar a Atles.

Hem començat el continent d'Asia

> Equip pedagògic

Compartim amb vosaltres aquest missatge d'un nen de la Comunitat dels Mitjans:

Sóc el Juan de l'Ambient d'Atles. Ara a Atles hem començat el continent d'Asia, us volia demanar que si teniu alguna cosa que volgueu compartir amb nosaltres, ho podeu portar a l'ambient, us ho cuidarem molt!!

Els que vau portar alguna cosa d' Àfrica, ja ho podeu recollir!

Juan (Ambient d'Atles)

arpa

Concert d'Arpa

> Equip pedagògic

Aquest dimecres 22 i dijous 23 hem tingut la sort de poder gaudir d'uns tastets de concerts d'arpa. La Berta, una voluntària de la Comunitat dels Petits i arpista de professió, ens ha regalat petits concerts en grups reduïts per tots els infants de l'escola.

Us en deixem alguna fotografia. Moltes gràcies, Berta!

Agraïment pel nou espai de l'AFA

> Comissió de Festes i Junta de l'AFA

La Comissió de Festes i els que passem moltes hores al despatx de l'AFA, volem agrair als pares l'esforç i l'empenta per muntar i adequar el nou espai on es desarà tot el material de la comissió de festes i del grup Volem un institut.

Moltes gràcies per les hores que hi heu dedicat!!!. Amb aquest nou espai, el quartet de l'AFA disposarà de més espai per poder treballar més còmodament tant les persones que hi són cada dia coordinant l'hora del migdia, com les diferents comissions de l'AFA sempre que ho necessitin

autisme

El 2 d'abril, #ConnectatAlBlau

> Grup de treball Inclusió i Diversitat

L’autisme és encara un trastorn molt desconegut a tots els nivells. Existeixen nombrosos mites i tòpics que pesen sobre les persones amb autisme i constitueixen veritables barreres per a la seva plena inclusió social.

Per aquest motiu les Nacions Unides van declarar el 2 d’abril com a Dia Mundial de conscienciació sobre l’autisme, el qual se celebra des de 2008. El color blau, símbol de l’autisme, representa el que viuen les persones amb aquest trastorn i les seves famílies: pot ser brillant com el mar en un dia d’estiu o fosc com el mar en tempesta.

Si voleu participar a la gran festa de sensibilització per l’autisme, en aquest enllaç trobareu totes les activitats que organitza l’Associació Aprenem. Totes les activitats inclouen una entrada–donatiu que es destinarà íntegrament a seguir fent possible la inclusió dels infants amb autisme.

I per si és del vostre interès...

Butlletins interessants

Recuperem la Diada de l'Educació Pública al barri!

diadaEP

Missatge compartit pel Grup de treball Volem l'Institut!

Després d'anys sense diada per l'educació pública, aquesta primavera tornarà a realitzar-se, els propers dies 24 i 25 de març. L'objectiu és compartir entre tots els membres de la comunitat educativa i els veïns i veïnes dels barris de l'Esquerra de l'Eixample i Sant Antoni la importància d'una escola viva, alegre, diversa, catalana, coeducadora, inclusiva i sobretot pública.

Teniu tota la informació en aquest enllaç

número 142
divendres,
24 de març de 2017

Escola dels EncantsAFA Escola dels Encants

escoladelsencants@xtec.cat | www.escoladelsencants.cat | ©2017 Escola dels Encants | seguiu-nos a Twitter

Si voleu deixar de rebre el butlletí feu clic aquí