Si no visualitzeu correctament aquest correu, feu clic aquí

Butlletí de la
comunitat educativa de l’Escola dels Encants

núm.152: :9jun2017

Encan(ta)ts

Reunions de tancament

Equip pedagògic

La setmana que ve farem les reunions de tancament de curs. En aquestes reunions compartirem les idees, les vivències, els projectes, els objectius, els vincles i tot el que s'ha anat coent dia a dia. Creiem que és molt important que hi pugueu assistir.

Hi haurà una primera part al gimnàs que començarà a les 17 hores i després una part més íntima de tancament a l'ambient amb la tutora.

  • Comunitat dels petits: dilluns 12 de juny
  • Comunitat dels mitjans: dimarts 13 de juny
  • Comunitat dels grans: dimecres 14 de juny

Si necessiteu servei de canguratge cal que ho comuniqueu a la Mònica de Kampi Ki pugui, presencialment al despatx de l'AFA o enviant un correu a administracio.afa@escoladelsencants.cat. El preu són 3€ per infant i cal que aquest import l'aboneu per avançat a la Mònica o al monitor/a que oferirà aquest servei.

 

Agenda

ds

10 juny

greensexeduca

Segona Xerrada SEXEDUCA

Grup de treball Inclusió i Diversitat

Demà dissabte, 10 de juny, hi haurà, d'11 a 13h, la segona xerrada sobre sexualitat; aquesta centrada en aspectes socials, estereotips i rols i discriminacions de gènere.

Anirà a càrrec de l'experta Marta Loi. La trobada és oberta a totes les famílies dels Encants i també a famílies d'altres escoles i amics. La primera xerrada es va fer dijous 1 de juny i hi van assistir unes 40 persones.

dl

12 juny

green

Matriculació

Equip directiu

Dilluns, 12 de juny, comença el període de matriculació dels infants que l'any que ve començaran P.3 a l'escola

dl

12 juny

green

Reunió tancament curs, Comunitat dels petits

Equip pedagògic

Dilluns a les 17h hi haurà la reunió de tancament de la Comunitat dels petits. Recordeu tenir en compte si necessiteu canguratge.

dm

13 juny

green

Reunió tancament curs, Comunitat dels mitjans

Equip pedagògic

Dimarts a les 17h hi haurà la reunió de tancament de la Comunitat dels mitjans. Recordeu tenir en compte si necessiteu canguratge.

dm

14 juny

green

Reunió tancament curs, Comunitat dels grans

Equip pedagògic

Dimecres a les 17h hi haurà la reunió de tancament de la Comunitat dels grans. Recordeu tenir en compte si necessiteu canguratge.

ds

17 juny

greenfesta

Revetlla Encantada d'Estiu

Comissió de Festes

El dissabte 17 de juny farem la Revetlla Encantada d'Estiu, al pati de l'escola de 18h a 24h. Entre totes les famílies haurem de portar tot el que necessitem per a muntar les taules: estovalles, kit de vaixelles, flors i tot el que vulgueu portar per a que sigui una nit màgica.

Farem un sopar de germanor. Heu de portar el que us vingui de gust menjar per a compartir entre tots. Hi haurà música, tallers i més sorpreses...

Necessitem voluntaris per a muntar-ho tot a les 17.30h i per desmuntar quan acabem la festa. Si us plau, per apuntar-vos envieu un missatge al correu de la Comissió de festes: festes.afa@escoladelsencants.cat.

Racó de
necessitats

Aquesta setmana necessitaríem que portéssiu a l’escola, si podeu:

  • Cavallets de pintor (No els d'IKEA). Per a la Comunitat dels mitjans

i compartim amb vosaltres aquest missatge:

Som uns nens de la Comunitat dels grans ens diem: Cinto, Cilian, Maria i la Irene. Estem creant una caixa de recerca que es diu La terra vista des del cel per fer-la necessitem un globus terraqüi que també pot ser vell.

Si en teniu, porteu-lo a l'Ambient Bios del 3er pis.

El grup de comunicació ha començat a definir l'estratègia i el grup de visibilitat i sensibilització prepara una recollida de signatures

Consorci d'Educació de Barcelona: Els Encants volem ser Escola-Institut

> Grup de treball Volem l'Institut

Aquesta setmana els grups de treball del grup Volem l'Institut han començat a treballar ja de valent. El primer pas ha estat demanar una reunió amb el Consorci d'Educació de Barcelona per a traslladar-los oficialment la voluntat de la nostra comunitat educativa de Ser Escola-Institut.

Esperem reunir-nos amb ells abans de fi de curs. Tanmateix, el grup de comunicació ha començat a definir l'estratègia i el grup de visibilitat i sensibilització prepara una recollida de signatures que ben aviat us arribarà. Comptem amb tots vosaltres per a donar-hi suport!

Seguim!

Consell d'infants

> Equip pedagògic

Al llarg de la setmana que ve farem l'últim Consell d'infants del curs per comunitats, on farem la valoració i tancament d'aquest.

Hem publicat l'acta de la darrera Assemblea, on vam aprovar la constitució de la nova Junta de l'AFA

Acta Assemblea de l'AFA

> Junta de l'AFA

A la secció de l'AFA del web de l'escola teniu les actes de totes les juntes i assemblees. Ara hi hem publicat la de l'Assemblea del 23 de maig, on vam aprovar la constitució de la nova Junta de l'AFA pel proper curs.

Cliqueu aquest enllaç per anar al llistat d'actes del lloc web.

I per si és del vostre interès...

Dues jornades sobre habitatge social a Glòries

glories

missatge compartit per AAVV de Glòries

Si us preocupa el tema de l'habitatge als nostres barris i a la ciutat (gran increment dels preus dels lloguers, especulació, accés al primer habitatge, etc.) no podeu faltar a les dues sessions d'aquestes jornades, divendres 9 de juny a les 17h i dilluns 12 de juny a les 18h, que hem organitzat les quatre AAVV dels barris de l'entorn de Glòries.

També us animem a difondre-ho entre la gent que hi pugui estar interessada.

Ens veiem divendres a les jornades?

En teniu més informació en aquest enllaç o clicant a la imatge.

Butlletí interessant

-l'Eixample de Barcelona

Contes sense armaris, reflexions sobre l'àlbum il·lustrat infantil LGTBQ+

contes

missatge compartit per Juan, pare de l'escola

Sessió gratuïta de debat a la Biblioteca Xavier Benguerel on s'analitzaran alguns àlbums il·lustrats infantils representatius dins el panorama de la literatura infantil actual. A càrrec de Bernat Cormand.

Cal inscripció prèvia. En teniu tota la informació en aquest enllaç o clicant a la imatge.

número 152
divendres,
9 de juny de 2017

Escola dels EncantsAFA Escola dels Encants

escoladelsencants@xtec.cat | www.escoladelsencants.cat | ©2017 Escola dels Encants | seguiu-nos a Twitter

Si voleu deixar de rebre el butlletí feu clic aquí