Si no visualitzeu correctament aquest correu, feu clic aquí

Butlletí de la
comunitat educativa de l’Escola dels Encants

núm.158: :29set2017

Encan(ta)ts

Comença el compte enrere

Grup de treball Volem l'Institut

Famílies: els propers mesos seran decisius pel que fa a la continuïtat pedagògica dels nostres infants a la secundària. És per això que des de la comissió de reivindicatives del grup Volem Institut hem preparat un seguit d'iniciatives. Us necessitem a tots/es perquè no ho aconseguirem si no anem tots a una. Avui són els nostres infants de sisè, però demà seran la resta de comunitats les que no tindran un institut de secundària que garanteixi aquesta visió pedagògica que tants esforços ens ha costat d'aconseguir.

Per començar:

  • Busquem dibuixants pares, mares, filles, tiets,... Que ens facin arribar tires còmiques explicant les nostres demandes: Angeleta Ferrer pel 2018-2019 i continuïtat pedagògica. Podeu fer-les arribar al mail josemtorres@gmail.com, qui serà l'encarregat de publicar-les a les xarxes i etiquetar-hi a totes aquelles autoritats i/o organismes que tenen veu per decidir sobre el futur de l'Angeleta Ferrer. En necessitem moltes perquè volem publicar-ne una cada dia i omplir les xarxes cada dia des d'ara i fins al desembre. A dibuixar i a ser creatius!!

  • L'AFA està pendent des de l'estiu que el Consorci ens citi per parlar del futur dels nostres infants. Com que creiem que necessiten una ajuda, us convidem a que envieu un mail aquest cap de setmana al Consorci exposant el neguit que ens representa a les famílies no saber què passarà amb els nostres infants quan arribin a la secundària. Que dilluns el Consorci tingui la safata plena de mails de famílies dels encants: gerencia.ceb@gencat.cat i mllorens.ceb@gencat.cat. Posseu en còpia a l'Afa afa@escoladelsencants.cat en el correu.

Seguirem informant de noves iniciatives setmana a setmana. Estem segurs que junts ho aconseguirem!!

Gràcies!!

 

Agenda

dl

2 octubre

green

Reunió d'inici de curs Petits

Equip Pedagògic

La reunió d'inici de curs per a la comunitat dels Petits serà dilluns 2 d'octubre a les 17:00 i consta de dues parts: una de general al gimnàs de la quarta planta i l'altra més íntima a l'ambient.

dt

3 octubre

green

Reunió d'inici de curs Mitjans

Equip Pedagògic

La reunió d'inici de curs per a la comunitat dels Mitjans serà dimarts 3 d'octubre a les 17:00 i consta de dues parts: una de general al gimnàs de la quarta planta i l'altra més íntima a l'ambient.

dc

4 octubre

green

Reunió d'inici de curs Grans

Equip Pedagògic

La reunió d'inici de curs per a la comunitat dels Grans serà dimecres 4 d'octubre a les 17:00 i consta de dues parts: una de general al gimnàs de la quarta planta i l'altra més íntima a l'ambient.

19

octubre

green

Primera Assemblea de socis de l'AFA

Junta de l'AFA

El proper dia 19 d'octubre celebrarem la primera assemblea de l'AFA. Serà a les 19h al gimnàs i oferirem canguratge a les famílies que el necessitin. Aquest canguratge serà subvencionat al 50% per l'AFA.

Properament us farem arribar l'ordre del dia.

Racó de
necessitats

Aquesta setmana necessitaríem que portéssiu a l’escola, si podeu:

  • Xapes i taps de suro per l'ambient fer i desfer i l'ambient gaudim
  • Pedres llises de riu i rotllos de cartró de diferents mides (WC, Cuina,...) per l'ambient de Landart
  • Pals i còdols per l'ambient de Chronos

a més, necessitem...

Un fuster o manetes per tallar uns sticks de hoquei que són massa grans pels infants. Si podeu ajudar-nos, adreceu-vos a la Montse.

Fins nou avís, si necessiteu trucar-nos heu de fer-ho al 93 231 78 33

Important i Urgent: problemes amb la línia telefònica

> Equip pedagògic

Com molts de vosaltres heu comprovat, seguim tenint problemes amb la línia telefònica habitual de l'escola. És per això que a partir d'ara, i fins nou avís, si necessiteu trucar-nos heu de fer-ho al 93 231 78 33

trobada

Trobada dels alumnes de 6è

> Equip pedagògic

Dijous, dia 28, tots els alumnes de 6è van fer una trobada amb l'Agnès —en representació de tots els mestres de grans— per parlar dels temes propis d'aquests nens i nenes, que enguany viuen el seu darrer curs a l'escola. Han parlat, sobretot, de 4 temes que els preocupen:

  • La sortida de final de primària
  • Les vacunes de sisè
  • Les proves de competències de sisè
  • Aspectes de les tutoritzacions individuals

Iniciem nous reptes, intuïm responsabilitats, planegem amb il·lusió.

movimentConscient

Reflexions amb moviment conscient

> Equip pedagògic

Els alumnes de sisè han estat reflexionant al llarg de la semana sobre relacions humanes, benestar, donar i rebre, l'autoestima i les relacions d'amor entre persones diverses.

Junts han preparat una manera molt vivencial del seu sentir a través de les relacions cos-ment fent ús del moviment conscient. Podeu veure el seu treball final fent clic aquí

Manifest de centres sobre els esdeveniments d'aquests dies

> Equip pedagògic

Compartim amb vosaltres el manifest d'Escola Nova 21 —a la qual la nostra escola està adherida—, per l’educació de persones lliures i responsables en una societat que respecti els drets i llibertats fonamentals.

En aquest enllaç el podeu llegir.

Propostes originals amb missatges molt clars i forts que poden ajudar als nostres fills i a tots plegats

Rap contra el bullying: Tots a cantar!!

> Grup de Treball Inclusió i Diversitat

A ritme de rap, aquesta setmana us proposem escoltar 3 cançons i visualitzar els seus videoclips que tracten la temàtica del bullying, iniciatives creatives per lluitar contra aquesta problemàtica que afecta a nens i joves. Són propostes originals amb missatges molt clars i forts que poden ajudar als nostres fills i a tots plegats

I per si és del vostre interès...

Homenatge del tennis a Jordi Arrese

missatge compartit per la Federació Catalana de Tennis

La Federació Catalana de Tennis vol convidar-vos, a vosaltres i al vostre alumnat i famílies a participar a l'acte que estan preparant el proper dissabte 30 de setembre al CEMT Vall d'Hebrón d'homenatge al tennista Jordi Arrese.

Agrairem que ho feu arribar a les famílies i que els interessats en assistir-hi enviïn un e-mail a monica.font@fctennis.cat indicant el nom i cognoms del nen o nena, edat i centre educatiu. Així podran fer una previsió per preparar les activitats.

Moltes gràcies

En aquest enllaç teniu més informació.

Fes que el teu titella s'expressi

titella

missatge compartit pel Casal de Barri Espai 210

Us convidem el proper dissabte 30 de setembre a les 11.30 h a l'espectacle Fes que el teu titella s'expressi per a infants entre 3 i 7 anys i les seves famílies, a càrrec de Marina Gil, de l'Associació Enruta't i organitzada per la Xarxa Dos Deu.

Lloc: Casal de Barri Espai 210, c. Padilla 208-210, baixos Horari: dissabte 30 de setembre, de 11.30 a 13 h

Teniu tota la informació clicant la imatge.

Butlletíns insteressants

Butlletí de l'eixample

número 158
divendres,
29 de setembre de 2017

Escola dels EncantsAFA Escola dels Encants

escoladelsencants@xtec.cat | www.escoladelsencants.cat | ©2017 Escola dels Encants | seguiu-nos a Twitter

Si voleu deixar de rebre el butlletí feu clic aquí