Si no visualitzeu correctament aquest correu, feu clic aquí

Butlletí de la
comunitat educativa de l’Escola dels Encants

núm.191: :08 Juny 2018

Encan(ta)ts

Ja tenim les fotos de fi de curs i grup

Equip pedagògic

Agraïm la feina feta per l'Edwin com a fotògraf i muntador i als dos pares que el van acompanyar per ajudar a la logística. Ens fa molta il·lusió compartir-vos-les, ja que sabem que és un bon record.

Festa d'Estiu

Comissió de Festes

El proper dissabte 16 de juny celebrarem la nostra Festa d'Estiu amb un Sopar de Germanor al pati de l'escola. Us esperem a totes les famílies a partir de les 18 h per gaudir i compartir fins a les 24 h.
Música, cinema i més sorpreses animaran la festa. Les famílies haureu de portar el menjar que us vingui de gust per a compartit entre tots, així com tot allò que necessitarem per parar les taules:

 • Estovalles
 • Plats
 • Coberts
 • Gots i decoració perquè tot plegat sigui una nit màgica.
Necessitem voluntaris per muntar-ho tot a les 17.30 h i per desmuntar quan acabem la festa. Si us plau, per apuntar-vos envieu un missatge al correu de la Comissió de Festes: festes.afa@escoladelsencants.cat
Agenda

dll

11Juny

green

 

Equip pedagògic

 • Vacunació als infants de sisè.

dm

12 Juny

green

 

Equip pedagògic

 • Van a la biblioteca de la Sagrada família els infants de l'ambient d'Atles.


dc

13 Juny

green

 

Equip pedagògic

 • Van a la biblioteca de la Sagrada família els infants de l'ambient tretzevents.

ds

16 Juny

green

 

Equip pedagògic

 • Us esperem a la festa d'estiu.

Racó de
necessitats

Equip pedagògic

 • Ampolles de vidre de vi o de cava si pot ser sense etiqueta
 • Pots petits de vidre (tipus iogurt o mermelada)

Altres notícies...
 

Actes de delegats i delegades

Equip pedagògic

Us compartim les actes de la darrera reunió de delegats i delegades de les tres comunitats.

Pla de consum de fruita

Equip pedagògic

Us informem que el proper 11 de JUNY rebrem les següents fruites:

 • Cirera (120 g/alumne)
 • Paraguaià, (150 g/alumne)
 • Préssec (150 g/alumne)
 • Paraguaià addicional aportat per Afrucat (150 g/alumne)
A l'entrada de l'escola, teniu uns triptic informatius amb tota la informació en relació al pla de consum de fruita al que com a escola ens hi hem adherit. Podeu agafar-ne i fer-hi una ullada. Per tal d'incentivar que totes les escoles coneguin i utilitzin l'aplicació de la seva pàgina web. www.fruita.cat
 

S'ha perdut una clau

Equip pedagògic

S'ha perdut la clau del pàrquing de patins i patinets perquè a l'estona d'extraescolars una mare li va demanar la clau al monitor de l'activitat d'arts marcials i no s'ha tornat. Ens hem esperat uns dies però aquest fet va passar el dimecres 23 de maig i encara no l'hem recuperat, si us plau si sabeu quelcom més sobre aquest fet, ens ho feu saber i si ets la mare i ho estàs llegint agrairíem que ens la retornessis.


Xerrada per a pares i mares per acompanyar la sexualitat dels infants

Comisssió Inclusió i Diversitat

Aquest curs 2017-2018, l'Associació Gogara ha fet tallers sobre sexualitat a les nostres criatures de la Comunitat de Grans i de Mitjans. Des del Grup de treball de Diversitat i Inclusió i dins del projecte SexEduca, organitzem una xerrada pels pares i mares de l'Escola.
Serà un espai de trobada per compartir dubtes, experiències, informació i fins i tot neguits. Ompliu aquest formulari que ens ajudarà a preparar millor la xerrada i organitzar el canguratge. La xerrada vol donar continuïtat als tallers que han fet els nostres fills i servirà per tenir retorn dels seus neguits i per plantejar dubtes i inquietuds que tenim com a famílies. Serà dimecres, 13 de juny , de 16:30 a 18 hores i oferirà coneixements, recursos i estratègies per acompanyar la sexualitat dels teus fills i filles, així com un espai de trobada per a que les famílies, acompanyants i/o mestres puguin compartir dubtes, experiències i informació. El cartell l'ha fet en Jordi Sunyer, el pare d'en Lluc i la Caterina, a qui volem agrair des d'aquí la seva gran col·laboració a l'hora d'ajudar-nos a difondre les xerrades que organitzem.

 


PREINSCRIPCIONS D'EXTRAESCOLARS
COMISSIÓ D'EXTRAESCOLARS

Comencen les preinscripcions d' extraescolars. Com cada curs es faran on-line a través d'aquest mateix butlletí Abans de començar, cal però, que tingueu en compte algunes coses.

 • Un cop hagueu realitzat la preinscripció i s'hagi confirmat que el procés ha estat acceptat podreu llegir les dades i els passos que heu de fer per confirmar la plaça. És important que us ho apunteu. També trobareu aquesta informació penjada a la cartellera de l'AFA

 • Aquest curs hi ha com a novetat l'activitat de Teatre i de Robòtica. També tenim previst oferir una activitat d'Art i una de Música, però en cas de confirmar-se, l'inscripció es faria al setembre

 • Els alumnes de sisè que marxen de l'escola i volen continuar amb alguna extraescolar hauran de posar-se en llista d'espera i a finals de setembre, un cop fetes totes les inscripcions es comunicarà si tenen plaça. Tindran prioritat sobre la resta d'infants de fora de l'escola que també es posen en llista d'espera. Per inscriure'ls cal que envieu un mail a extraecolars.encants@gmail.com. L'ordre de les llistes d'espera d'aquests ex-alumnes serà correlativa amb la data d'arribada del mail.
I per si és del vostre interès...
 

Informacions Pla Comunitari Sagrada Família.

Equip pedagògic

Us volem informar que hi ha una nova pàgina de Facebook del Pla Comunitari Sagrada Família que permetrà fer una comunicació més àgil i eficient.
Per això, us convidem a clicar el següent enllaç.
https://www.facebook.com/Pla-Comunitari-Sagrada-Família-224780898284373/

número 191
divendres,
08 de Juny de 2018

Escola dels EncantsAFA Escola dels Encants

escoladelsencants@xtec.cat | www.escoladelsencants.cat | ©2018 Escola dels Encants | seguiu-nos a Twitter

Si voleu deixar de rebre el butlletí feu clic aquí