Si no visualitzeu correctament aquest correu, feu clic aquí

Butlletí de la
comunitat educativa de l’Escola dels Encants

núm.246: 11 Gener 2019

Encan(ta)ts

Ens retrobem en uns mesos

Equip pedagògic

Benvolgudes famílies, sóc l'Alba, actual directora de l'escola. Com molts de vosaltres sabeu estic embarassada. Tal com ja vam informar a la reunió de famílies delegades, ha arribat el moment de dedicar temps a cuidar-me i preparar-me per l'arribada d'aquesta nova vida. Tenim un equip humà potentíssim que seguirà navegant durant la meva absència i que duran el vaixell a bon port. Segurament em costarà força pitjar el botó d'OFF i aniré venint per l'escola puntualment, la Susanna, la Miriam i la Carme des del despatx us rebran encantades i les nostres coordinadores les acompanyaran en el que calgui així com tot l'equip pedagògic. Qualsevol cosa seguim aquí per al que necessiteu.

Mitjanes anem al SAT

Equip pedagògic

El proper dilluns 13 la comunitat de mitjanes anem al SAT de 9 a 13 hores. Com utilitzem el transport públic, recordeu que xls infants han de portar la t-16.

Grans anem a Betevé

Equip pedagògic

El proper dimecres 15 un grups d'infants de la comunitat de grans visitarem les instal·lacions de Betevé. Com utilitzarem el transport públic, no oblideu la t-16.

Agenda

Dilluns

13 Gener

green
  • Mitjanes anem al SAT ( portem la t-16 )

Dimarts

14 Gener

green

Dimecres

15 Gener

green
  • Grans visitem Betevé ( portem la t-16 )

Dijous

16 Gener

green

Divendres

17 Gener

green
  • La comunitat de mitjanes inicia l'activitat de CREART.

  • La comunitat de petites ( ambient d'Art ) van a la biblioteca Josep Benet.

  • Els infants de 6è gaudiran de la xerrada de Gogara sobre sexualitat.

  • Reunió amb l'equip migdia de la comunitat de petits a les 15:15h

AFA

ACOLLIDA

Kampi Ki Pugui

Us recordem que per apuntar als vostres fills i filles al servei d'acollida del matí o de la tarda, ja sigui dies fixes o dies esporàdics heu d'enviar un correu a acollidesencants@gmail.com o enviar un whatsapp al 675654615.

ESPAI MIGDIA

Kampi Ki Pugui

Us fem arribar un parell de punts de l'espai migdia

* Tenim una pila de tovallons, sense nom, al menjador que segur que són d'algun dels vostres fills o filles! Deixarem una cistella amb els tovallons a la taula de l'entrada del menjador per tal que pugueu donar un cop d'ull i recuperar algun que us falti!

* Els infants de 3 anys ja estan adaptats a l'espai del migdia, és per això que estan preparats per poder explorar una mica més enllà de l'espai interior i del de descans. A partir del dilluns 13 de gener els infants de 3 anys podran sortir a gaudir del jardí després de dinar.

* Us informem que el proper divendres 17 de gener a les 15:15h esteu convidats a la reunió de l'espai de migdia de la comunitat de petits per a resoldre dubtes o neguits que tingueu com a famílies.

INFORMACIÓ AFA

Estat actuacions teulades de fibrociment (amiant)

Us informem tot el que ha anat succeint durant aquestes festes de Nadal. Com sabeu, el 25 d'octubre ens vam reunir amb Consorci d’Educació de Barcelona (CEB) i Districte Eixample juntament amb les direccions de les escoles, entre altres. En aquella reunió ens van presentar una possible solució d'encapsulament amb una resina protectora a les teulades que hi ha entre les 3 escoles de Glòries. Els vam demanar que ens fessin arribar el pla de treball per poder-ne fer alguna esmena, si calia i ampliar el radi d'acció a altres teulades al voltant de Glòries. Tot i que inicialment ens van dir que aquesta intervenció podria portar-se a terme al pont de la Puríssima no vam tenir més notícies fins que ens van tornar a convocar de manera no oficial el 16 de desembre.

El 16 de desembre les AFAs de les 3 escoles de Glòries vam tenir reunió amb CEB i Districte de l’Eixample, entre d’altres, on ens van comunicar que ja havien presentat la proposta al Departament de Treball de la Generalitat, d’una intervenció d’encapsulament de les teulades i que esperaven portar-la a terme durant les vacances de Nadal. En aquesta mateixa reunió ens informen del producte que aplicaran, diferent a l'inicialment previst. A partir d’aquí i de diferents consultes tècniques, el 20 de desembre decidim enviar una carta signada per les AFAs de les escoles de Gaia, Encants i Leonor Serrano al Consorci d’Educació de Barcelona i al Districte Municipal de l’Eixample demanant d'ATURAR la intervenció.

El mateix divendres 20 a la nit ens informen que el Departament de Treball ha aprovat el Pla de Treball i ens l’envien per primer cop, sense poder haver fet cap aportació.

Dimarts 24 de desembre ens convoquen a una reunió urgent a les 10h a la seu del Districte. En aquesta reunió es decideix finalment anul•lar la intervenció d'encapsulament planificada, arrel de les inquietuds que les 3 escoles de Glòries i 9Graons han plantejat. A més, totes les parts acorden ampliar l'estudi realitzat sobre les finques afectades i estudiar diferents opcions per aplicar la més adequada.

Per tal d'entendre millor que ens va portar a demanar l'anul•lació de la intervenció proposada us posem un link a la carta que vam presentar, així com una imatge de les cobertes de fibrociment del costat de l’escola.

https://docs.google.com/document/d/1u8o6qkaNo03O1QkKtr2CnQzMeNL3V9nHJIspfV1hhck/edit

Racó de
necessitats

Els mitjons

Equip pedagògic

Des de la comunitat de grans necessitem mitjons vells que tingueu per casa i que no vulgueu per a la proposta de costura. Els podreu deixar a l'ambient de Disseny.

Pantalons i malles

Equip pedagògic

Des de la comunitat de grans necessitem pantalons i malles pels nostres infants per si tenim algun imprevist. Ho podreu deixar a l'ambient de Creamat.

Construcció d'un memory de sons

Equip pedagògic

A la comunitat de mitjanes comencem a construir un memory de sons. Per això necessitem: pots de làctics ( iogurts, actimel, flam,... ) buits i nets. Arròs, cigrons, sorra, botons, ... i altres objectes petits per a ficar a dins dels recipients.

Ambient de fer i desfer

Equip pedagògic

Per l’ambient de fer i desfer de la comunitat de petits necessitem:
- suros
- xapes
- cd's

 

Recordeu..

La t-16 ja és gratuïta!

Equip pedagògic

Famílies, recordeu que des d'aquest any, la tramitació de la t-16 és gratuïta... Penseu que és important per les sortides que fem a l'escola.

Es busca guanyador/a de la panera de productes ecològics

Es busca guanyador/a de la panera de productes ecològics que vàrem sortejar en benefici del viatge de sisè.
Us recordem que el número guanyador ha de coincidir amb les 3 últimes xifres del primer premi de la Loteria de Nadal: 26590.

El guanyador/a que enviï un mail a administració.afa@escoladelsencants.cat.

 

Altres notícies...

Acta reunió de delegats de la comunitat de petites

Equip pedagògic

Adjuntem aquí i també tindreu disponible a la web de l'escola, l'acta de la primera reunió de delegades de la comunitat de petites.

Acta comunitat de petites

Acta reunió de consellers la comunitat de mitjanes

Equip pedagògic

Adjuntem l'acta del consell d'infants de la comunitat de mitjanes celebrat el passat 18 de desembre. Com veureu, per demanar cosetes, no s'estan!

Acta comunitat de mitjanes

 

I per si és del vostre interès...

Jornades informatives sobre preinscripció a p3 de districte

Consorci d'educació de Barcelona

Eixample 25/02/2020 16h P3 CC Urgell C. Urgell,145 servei d'acollida infants

Eixample 27/02/2020 16h P3 CC Fort Pienc Pça. Fort Pienc, 4 servei d'acollida infants

Eixample 02/03/2020 16h P3 Calàbria 66 C. Calàbria, 66 servei d'acollida infants

Eixample 06/03/2020 16h P3 CC Sagrada Família C. Provença, 480 servei d'acollida infants

Marató Beethoven: integral de cambra

Barcelona seu de l'orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC)

Adjuntem el programa de la marató de Beethoven que tindrà lloc aquest dissabte dia 11 de gener a l'Auditori de Barcelona.
Programa de la marató de Beethoven

Activitats del museu del disseny de Barcelona

Museu del Disseny de Barcelona

Us adjuntem l'enllaç del museu perquè consulteu les propostes del museu

 

número 246
dissabte,
11 de Gener de 2019

Escola dels EncantsAFA Escola dels Encants

escoladelsencants@xtec.cat | www.escoladelsencants.cat | ©2019 Escola dels Encants | seguiu-nos a Twitter

Si voleu deixar de rebre el butlletí feu clic aquí