Si no visualitzeu correctament aquest correu, feu clic aquí

Butlletí de la
comunitat educativa de l’Escola dels Encants

núm.263: 30 Juny 2020

Encan(ta)ts

Acomiadament equip directiu

Equip directiu Alba, Susanna i Miriam

La vida de vegades ens porta a viure aventures increïbles i a fer que els somnis es facin realitat. Totes tres, hem viscut el somni trepidant de desenvolupar la nostra feina en un entorn que ens marcarà per sempre, l'escola dels Encants, la nostra escola.

El curs passat vam decidir aventurar-nos a liderar el projecte durant aquest curs 19-20, i ha estat un viatge difícil alhora que màgic. Estem molt agraïdes d'haver tingut aquesta oportunitat i de comptar amb la vostra complicitat, gràcies a totes i cadascuna de les persones que formem part de la comunitat dels Encants.

La vida ara ens planteja rutes diferents, els nostres camins es bifurquen i s'obren nous horitzons, allà on siguem us durem al cor. Ha estat un plaer compartir el viatge amb tots/es i cadascun/a de vosaltres.

Us demanem un últim favor: no deixeu mai de somiar que les coses es poden canviar, que podem fer del món un lloc millor per viure i que la força de la gent, la força de la tribu, és la que ens ajudarà a aconseguir-ho.

Somieu bonic i viviu intensament.

Vam començar el camí amb un somriure i el seguim caminant des d'un altre lloc, agraïdes per tot el que ens emportem i per tot el que deixem.

Míriam, Alba i Susanna

Nou equip directiu

Aroa, la Marié i l'Aida

Benvolgudes famílies,

Som l'Aroa, la Marié i l'Aida i com ja s'ha informat anteriorment, a partir de l'1 de juliol passarem a ser el nou equip directiu de l'escola. Estem contentes, il·lusionades i agraïdes per aquesta oportunitat que assumim amb responsabilitat i amor cap al projecte i les persones que en formem part.

Primer de tot, volem agrair a l'Alba, la Susanna i la Miriam la feina feta durant aquest temps, tot entomant el repte de continuar el projecte de direcció que va començar l'Agnès. Sabem que ha estat un final de curs atípic i complicat i valorem especialment la seva dedicació i temps, així com la de tot el claustre, tenint en compte tota la dificultat afegida amb la pandèmia de la Covid-19. També per a vosaltres, les famílies i els infants, han estat uns mesos plens d'incerteses. La vostra complicitat ha estat clau durant tot aquest temps.

Volem aprofitar per donar les gràcies a totes les persones que van formar part de la comissió de selecció en el concurs de direcció, així com a totes les mestres i les famílies que us vau interessar pel procés, fent arribar els vostres dubtes i aportacions.

Ens agradaria poder compartir de manera presencial amb tota la comunitat educativa el projecte de direcció de l'escola per als propers quatre cursos i escoltar les vostres preguntes i suggeriments, ja que per a nosaltres és molt important i necessària, tenir la vostra complicitat per a portar-lo a terme. Us avisarem quan sigui viable fer-ho.

Desitjant que passeu un bon estiu i amb ganes de retrobar-nos al setembre!
Aroa, Marié i Aida

Agenda

Comencen les vacances d'estiu! Gaudiu-les al màxim.

AFA

Benvolgudes famílies,

Els darrers mesos del curs han estat estranys i molt complicats a tots els nivells i amb un impacte per a tota la comunitat educativa. Totes i tots ens hem hagut d’anar adaptant a una situació anòmala de restriccions causades per la crisi de la COVID-19.

Com us hem anat explicant, la junta de l’AFA ens hem seguit reunint, a través de plataformes virtuals, i ens hem mantingut actives i en comunicació constant. Hem tingut més activitat que en un curs “normal”, en un moment en què no podíem deixar aturats alguns temes, com ara espai migdia, extraescolars, amiant... i d’altres que han sortit arran de l’emergència social, com l’ajuda a famílies de la nostra comunitat (alimentària, bretxa digital...).

El 25 de juny vam celebrar la segona assemblea del curs 19-20, amb un format virtual, amb una assistència de 46 famílies, i amb la participació de les mestres de l’equip directiu sortint, que es va acomiadar, i les de l’equip entrant. Es van rendir comptes de la gestió de l'AFA durant el confinament (gestió quotes extraescolars, gestió quotes migdia, ajuda famílies), i es va informar de l’estat de les comissions, algunes en situació (migdia, extraescolars, comunicació, festes i GT Relacions externes). Vam aprovar per votació:

  • la reassignació de dotació pressupostària extraordinària per a una ajuda puntual al viatge de 6è
  • la reassignació d’una part de la dotació pressupostària extraordinària per a una setmana de casal a 11 infants en situació vulnerable i per a ajudes d’emergència a infants/ famílies en l’inici del curs vinent (si es dona el cas).
Segurament les opinions sobre la gestió de la situació seran diverses, algunes vegades compartides, altres no tant, però ho hem fet de la millor manera que hem sabut, tenint en compte que, com tots vosaltres, només som mares i pares, en una situació sobrevinguda plena de desconeixement i preocupació. La participació a les comissions, amb la dedicació del temps personal, és fonamental per poder continuar endavant. L’esgotament d’algunes de les persones que han estat els darrers anys al capdavant de comissions molt estratègiques requereix una implicació extra de la nostra comunitat per poder continuar amb les activitats que es fan tal com les coneixem.

Per tot això volem agrair a totes les companyes i companys de l’AFA la seva dedicació i la feinada que han fet. També hem estat molt estretament en contacte Vatua, a qui volem agrair el compromís amb el projecte que fa uns anys van crear i l’ajuda desinteressada que han ofert a les famílies de la nostra escola que més ho necessiten. I a la Mònica Saura, que tant ens ajuda. Moltes gràcies, Mònica!

A tot l’equip de Kampi per fer mans i mànigues per poder mantenir el Casal d’Estiu i oferir als infants un lloc de trobada i d’esbarjo, tan necessari arran de la situació viscuda.

Finalment volem fer un agraïment especial a l’equip directiu de l’escola, la Susanna, la Míriam i l’Alba, amb qui hem treballat colze a colze, que han estat en tot moment al costat de l’AFA disposades a resoldre dubtes, i molt atentes perquè els dies de confinament fossin el més lleu possible per tots els infants i famílies de l’escola.

Com sabeu, el proper curs hi haurà un equip directiu nou a l’escola. Comença una nova etapa el dia 1 de juliol, amb il·lusió i també amb les incerteses de l’entorn.

Bon estiu!
AFA Escola dels Encants

Recordeu..

Ser feliç, i portat sempre, encara que sigui sota la mascareta, un gran somriure! :) 

Altres notícies...

Cançó de l'escola

Equip pedagògic

Estimades famílies, després d'observar l'evolució del projecte de creació d'una cançó que sigui un mirall de com vivim l'Escola dels Encants, i després de compartir les nostres inquietuds i desitjos envers aquest projecte, hem decidit conjuntament amb la Comissió de familiars i Amics Músics obrir la participació a totes les veus que vulguin sumar-se a aquesta iniciativa. Us presentem la maqueta de la cançó Som escola dels Encants!!!

https://drive.google.com/file/d/1tZxqq-wWnp95Nrf2JGz92zPyvuObJpZJ/view?usp=sharin

Voleu participar del seu enregistrament? Doncs esteu convidats i convidades! Tots els nens i nenes de l'escola, (i també les famílies!) podeu participar del seu enregistrament durant aquest estiu. Com fer-ho? Doncs entrant a la carpeta del següent enllaç i seguint les instruccions tècniques que hi trobareu juntament els materials necessaris:

https://drive.google.com/drive/folders/1jzJ6mdzohFMtle56tJWUJ7XxeIk3Qc0D?usp=sharing

Al document guió tècnic d'aquesta carpeta trobareu tots els detalls del procés. Tot i així, si teniu dubtes tècniques o artístiques, us podeu posar en contacte amb les persones que estan coordinant aquest projecte, us passem les seves adreces:

Lucas (dubtes digitals, imatge i so): lukasgroppo@gmail.com
Luciana (dubtes sobre interpretació): lucianamichelli@gmail.com
Julio (dubtes digitals i interpretació): jgraci37@xtec.cat

Animeu-vos a participar! Les vostres veus i el vostre moviment seran benvingudes!

 

I per si és del vostre interès...

Informació preventiva per la Comunitat educativa i famílies.

Mossos d'Esquadra ABP Eixample

Benvolguts/des,

Volem recordar-vos que les Oficines de Relacions amb la Comunitat de Mossos d'Esquadra, tot i l'obligat distanciament per la crisi del COVID -19, continuem al servei de centres educatius, entitats i famílies.

En la documentació adjunta trobareu una carta explicativa i el recull de material de caràcter preventiu dirigit a la tota la comunitat educativa.

També us facilitem diversos enllaços on podreu trobar material i informació complementaria, així com correus corporatius on us podeu adreçar en cas de dubtes o consultes.

Carta comunitat educativa
Consells de seguretat durant el confinament

 

número 263
dimarts,
30 de Juny de 2020

Escola dels EncantsAFA Escola dels Encants

escoladelsencants@xtec.cat | www.escoladelsencants.cat | ©2020 Escola dels Encants | seguiu-nos a Twitter

Si voleu deixar de rebre el butlletí feu clic aquí