Si no visualitzeu correctament aquest correu, feu clic aquí

Butlletí de la
comunitat educativa de l’Escola dels Encants

núm.275: 19 Desembre 2020

Encan(ta)ts

 

 

Moments a l’escola


  

 

El Cándido ens porta una carta del tió!


 

I el divendres el fem cagar! Feia una pudor...

 

 

Notícia destacada


 

Tornada de vacances el dilluns 11 de Gener

Departament d’Educació

 

Us compartim la informació que ens ha fet arribar el Departament d’Educació: 

 

“Com ja sabeu, es preveu que l'evolució de la pandèmia després de les vacances de Nadal no sigui gaire afavoridora, i és per això que els departaments d'Educació i Salut hem previst diverses mesures perquè les escoles siguin espais el més segurs possible. En aquest sentit, s'ha previst aplicar les mesures següents:

  • L'inici de curs del segon trimestre s'endarrereix fins al dilluns 11 de gener, com a conseqüència d’haver avaluat i tingut en compte les recomanacions sanitàries: el Govern aprovarà la disposició normativa per fer efectiva la modificació del calendari escolar el proper 22 de desembre.
  • Es faran cribratges als i a les professionals en tornar de les festes nadalenques.

Continuarem treballant i farem tot el possible perquè el segon trimestre del curs comenci amb la normalitat de la represa.”

 

Agenda


 

Dilluns 21: 

 

Darrer dia del trimestre. Ens acomiadem per començar vacances del  22 de Desembre al dilluns 10 de Gener (ambdós inclosos).


Gaudiu molt de les vacances amb les persones que estimeu!

 

 

Agraïments Volem agrair al Ferran pare de l’Olívia de Comunicació la dedicació i cura que ens ha arreglat el teatret de fusta de les titelles de la Comunitat de Petits. Segur que ens durarà moltíssim i li farem un bon ús! 

 

 

AFA


 

Acollida dia 21 de desembre

Kampi Ki Pugui


Benvolgudes famílies,


L’acollida de la tarda del dia 21 de desembre es realitzarà al jardí de l’escola. Per facilitar la recollida dels infants us demanem que els recolliu per la porta del jardí que hi ha al costat de l’AFA (carrer Consell de Cent). 


Us recordem que aquells infants de 4t, 5è i 6è que hagin de marxar sols han de portar una autorització signada, específica per aquell dia. 


Moltes gràcies!

 

 


***

 

 

 

Institut Angeleta Ferrer

Grup de Treball de Relacions Externes

 

El CEMD (Consell Escolar Municipal de Districte)  es va reunir dilluns 14 de desembre i la comunitat educativa dels Encants (direcció, presidència de l'AFA i Grup de Treball d'externes) va assistir per preguntar quines eren les novetats sobre l'institut Angeleta Ferrer. 

 

El Consorci (Margarida Llorens) i i la consellera d'educació del Districte (Alícia Puig) van explicar que es treballa en l'obertura provisional per al curs vinent ,però que de moment no poden proporcionar més informació, ni tan sols de la ubicació. La representant de les famílies al Consell va dir que ningú s'oposava a aquesta obertura provisional, però que se n'haurien de discutir les condicions (adscripcions i número   línies).

 

 

 

 

 

 

Davant les queixes expressades per la manca d'informació, el Consorci es va comprometre a convocar al més aviat possible una reunió consultiva, no només informativa, amb la Coordinadora d'AFAs de primària i secundària de la Dreta de l'Eixample.

 

 

Comissions mixtes


 

Èxit del primer acte presencial-El Mur de la desconvivència

Comissió de convivència


Des de la comissió de convivència volem agrair a totes les famílies que divendres es van acostar per penjar els seus missatges i van voler compartir amb tothom allò que troben a faltar des que vivim en aquesta “nova normalitat”.


Us compartim un petit resum d’alguns moments d’activitat:

 

 

 Aquesta activitat ha estat la primera crida a omplir el mur, i vist com de bé ha estat rebuda, després de les vacances hi tornarem!

 

Bones vacances a tots!

 

 

 

***

  

 

 

Acció setmanal de Convivència

Comissió de convivència

 

Des de la comissió de convivència volem desitjar a tota la comunitat educativa de l’escola dels Encants que tingueu molt bones vacances, i us animem a completar aquest repte durant les properes setmanes!

 

 

 

 

***

 

 

 

La revolta de les escoles!!

Comissió de Medi Ambient i Salut

 

Diferents AFAs i AMPAs de Barcelona juntament amb la col·laboració d’Eixample Respira es van mobilitzar el passat divendres 11/12, tallant diversos carrers davant de les escoles per reclamar una major pacificació i seguretat als entorns escolars, menys contaminació i menys soroll.

La reivindicació passa per dur a terme mobilitzacions cada 15 dies sempre en divendres i en horari de 16:30 a 17:00.

Com a AFA de l’Escola dels Encants ens sumem a la iniciativa per les properes convocatòries. El divendres 15 de gener de 2021 és la següent i hi serem. Comencem l’any amb empenta!!  

 

Més info:
https://www.eixamplerespira.com
https://m.youtube.com/watch?v=NDyGCSfNVHU
Twitter Instagram #revoltaescolar #escolesrespiren

 

 

 

 

 

Altres notícies


 

Papereres al Carrer Cartagena

Equip directiu


A la reunió de famílies delegades de la Comunitat de Petits del passat 25 de Novembre es va fer la reflexió que el Carrer Cartagena disposava de molt poques papereres i estaven ubicades només a l’inici i final del carrer. 


Davant la necessitat que hi hagués al mig del carrer a prop d’on els infants fan la sortida i berenen, l’equip directiu vam fer la sol·licitud a l’Ajuntament de Barcelona. I aquesta setmana s’han posat dues papereres noves al llarg de l’espai on està ubicat l’escola per donar resposta a la demanda que es va fer. 

 

 

I per acabar...


 

 FINS L’ANY VINENT!

 

 

número 275
dissabte,
19 de Desembre de 2020

Escola dels EncantsAFA Escola dels Encants

escoladelsencants@xtec.cat | www.escoladelsencants.cat | ©2020 Escola dels Encants | seguiu-nos a Twitter

Si voleu deixar de rebre el butlletí feu clic aquí