Jornades pedagògiques curs 2019-2020


L’Associació Amics de l’Escola dels Encants va néixer de la necessitat d'acompanyar i fer créixer la feina que es fa dia a dia a la nostra escola. L’associació neix el curs 2013-2014, promoguda per mestres vinculades al nostre centre educatiu, i té la voluntat de donar continuïtat a projectes duts a terme al llarg d’aquests anys des de l’escola i iniciar noves propostes que ajudin a desenvolupar el projecte educatiu de l’Escola dels Encants. L'àmbit de l'Associació són les activitats educatives, de formació i de difusió. L’associació organitza les dues trobades pedagògiques que cada curs oferim per a professionals del món educatiu interessades en el nostre projecte educatiu. Si voleu sumar-vos a aquesta iniciativa, us podeu posar en contacte amb nosaltres per mitjà de l'adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

L'Associació d'Amics de l'Escola dels Encants ha previst que els dissabtes 30 de novembre de 2019 i 14 de març de 2020 a 2/4 de 10 del matí, obrirem les portes de l'escola per convidar-vos a fer un viatge amb nosaltres a l'interior del nostre projecte educatiu. Durant tres hores i mitja mirarem d'explicar-vos com som, perquè som així, quina és la nostra metodologia de treball i com la posem en pràctica. La jornada té tres parts diferenciades:

  • La primera, teòrica. Per posar de manifest les bases pedagògiques que justifiquen el nostre projecte pedagògic.
  • La segona, vivencial. Per descobrir com aquestes bases es posen en pràctica. Visitarem els ambients d'aprenentatge, veurem com responem als plans de treball i experimentarem amb les caixes de recerca. Aquesta part es fa en tres recorreguts per l'escola i amb l'acompanyament de mestres, famílies i algun infant.
  • La tercera i final. Per acabar d'organitzar tot allò que hem sentit i hem vist, per aclarir dubtes, per donar forma final a un dia ple de contingut, de pedagogia i d'amor.

 

Com ho heu de fer per apuntar-vos:

Totes les jornades pedagògiques ja són plenes. Tenim una llista d’espera a la que us podeu apuntar ja que encara estem confirmant els pagaments, i es possible que encari quedi alguna plaça alliberada. Per apuntar-se a aquesta llista d’espera cal indicar: nom, cognoms i dni.

Aquelles persones que estigueu interessades envieu un correu electrònic a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Cal que indiqueu la data de la jornada a la que voleu assistir, el nombre de persones que sereu i el nom i cognom de cadascú de vosaltres, amb el vostre número de DNI.

Un cop rebut el vostre email us confirmarem les places, i haureu d'abonar el preu de les jornades que és de 10 €. 


I enviar comprovant de pagament a l'email anterior en resposta a la nostra confirmació de plaça. 


Si en el termini de 15 dies de la nostra resposta no hem rebut el comprovant de pagament, entendrem que no esteu interessats i deslliurarem la plaça reservada.


Un cop rebem el vostre resguard de pagament us confirmarem la inscripció.

 

Us demanem paciència. No aneu enviant emails reclamant resposta. Responem tots i cadascun dels emails per ordre d'arribada.

Gràcies

Darrera actualització: