Jornades pedagògiques curs 2019-2020

Comunicat urgent sobre les jornades pedagògiques

Us volem informar sobre les mesures que han adoptat des del consell de directors per garantir la seguretat de totes les persones en el context de l'actual situació amb el conegut coronavirus (Covid-19).
Sabem que és una situació excepcional la que estem visquent, però s'ha recomanat l'anul·lació de totes les formacions, cursos i trobades a nivell d'escoles i de professionals. Per aquest motiu, ens veiem amb la responsabilitat d'ajornar la jornada d'aquest dissabte dia 14 de març del 2020, i durant els propers dies us facilitarem una alternativa quan els marcs sanitaris ho determinin.
Sabem que és molt precipitat per a moltes persones però hem de ser conscients que aquesta situació va avançant minut a minut amb noves comunicacions.

Moltes gràcies per la comprensió

L’Associació Amics de l’Escola dels Encants va néixer de la necessitat d'acompanyar i fer créixer la feina que es fa dia a dia a la nostra escola. L’associació neix el curs 2013-2014, promoguda per mestres vinculades al nostre centre educatiu, i té la voluntat de donar continuïtat a projectes duts a terme al llarg d’aquests anys des de l’escola i iniciar noves propostes que ajudin a desenvolupar el projecte educatiu de l’Escola dels Encants. L'àmbit de l'Associació són les activitats educatives, de formació i de difusió. L’associació organitza les dues trobades pedagògiques que cada curs oferim per a professionals del món educatiu interessades en el nostre projecte educatiu. Si voleu sumar-vos a aquesta iniciativa, us podeu posar en contacte amb nosaltres per mitjà de l'adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

L'Associació d'Amics de l'Escola dels Encants ha previst que els dissabtes 30 de novembre de 2019 i 14 de març de 2020 a 2/4 de 10 del matí, obrirem les portes de l'escola per convidar-vos a fer un viatge amb nosaltres a l'interior del nostre projecte educatiu. Durant tres hores i mitja mirarem d'explicar-vos com som, perquè som així, quina és la nostra metodologia de treball i com la posem en pràctica. La jornada té tres parts diferenciades:

  • La primera, teòrica. Per posar de manifest les bases pedagògiques que justifiquen el nostre projecte pedagògic.
  • La segona, vivencial. Per descobrir com aquestes bases es posen en pràctica. Visitarem els ambients d'aprenentatge, veurem com responem als plans de treball i experimentarem amb les caixes de recerca. Aquesta part es fa en tres recorreguts per l'escola i amb l'acompanyament de mestres, famílies i algun infant.
  • La tercera i final. Per acabar d'organitzar tot allò que hem sentit i hem vist, per aclarir dubtes, per donar forma final a un dia ple de contingut, de pedagogia i d'amor.

 

Com ho heu de fer per apuntar-vos:

Totes les jornades pedagògiques ja són plenes. Tenim una llista d’espera a la que us podeu apuntar ja que encara estem confirmant els pagaments, i es possible que encari quedi alguna plaça alliberada. Per apuntar-se a aquesta llista d’espera cal indicar: nom, cognoms i dni.

Aquelles persones que estigueu interessades envieu un correu electrònic a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Cal que indiqueu la data de la jornada a la que voleu assistir, el nombre de persones que sereu i el nom i cognom de cadascú de vosaltres, amb el vostre número de DNI.

Un cop rebut el vostre email us confirmarem les places, i haureu d'abonar el preu de les jornades que és de 10 €. 


I enviar comprovant de pagament a l'email anterior en resposta a la nostra confirmació de plaça. 


Si en el termini de 15 dies de la nostra resposta no hem rebut el comprovant de pagament, entendrem que no esteu interessats i deslliurarem la plaça reservada.


Un cop rebem el vostre resguard de pagament us confirmarem la inscripció.

 

Us demanem paciència. No aneu enviant emails reclamant resposta. Responem tots i cadascun dels emails per ordre d'arribada.

Us informem que els diners recaptats en aquestes jornades, aniran destinats al pagament de l'ampliació de dues hores setmanals de vetllador, assumir la despesa de l'assegurança dels voluntaris que col·laboren a l'escola al pagament de les hores extres que fan els vetlladors quan ens acompanyen de colònies, formació interna de centre i la instal·lació d'una zona de ràdio a l'escola.

Gràcies

Darrera actualització: