Jornades pedagògiques curs 2018-2019

L’Associació Amics de l’Escola dels Encants va néixer de la necessitat d'acompanyar i fer créixer la feina que es fa dia a dia a la nostra escola.

L’associació neix el curs 2013-2014, promoguda per mestres vinculades al nostre centre educatiu, i té la voluntat de donar continuïtat a projectes duts a terme al llarg d’aquests anys des de l’escola i iniciar noves propostes que ajudin a desenvolupar el projecte educatiu de l’Escola dels Encants.

L'àmbit de l'Associació són les activitats educatives, de formació i de difusió. L’associació organitza les dues trobades pedagògiques que cada curs oferim per a professionals del món educatiu interessades en el nostre projecte educatiu.

Si voleu sumar-vos a aquesta iniciativa, us podeu posar en contacte amb nosaltres per mitjà de l'adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

LES PLACES PER A LES JORNADES D'AQUEST CURS ESTAN EXHAURIDES

L'Associació d'Amics de l'Escola dels Encants ha previst que els dissabtes 10 de novembre de 2018 i 9 de febrer de 2019 a 2/4 de 10 del matí, obrirem les portes de l'escola per convidar-vos a fer un viatge amb nosaltres a l'interior del nostre projecte educatiu. Durant tres hores i mitja mirarem d'explicar-vos com som, perquè som així, quina és la nostra metodologia de treball i com la posem en pràctica.

La jornada té tres parts diferenciades:

  • La primera, teòrica. Per posar de manifest les bases pedagògiques que justifiquen el nostre projecte pedagògic.
  • La segona, vivencial. Per descobrir com aquestes bases es posen en pràctica. Visitarem els ambients d'aprenentatge, veurem com responem als plans de treball i experimentarem amb les caixes de recerca. Aquesta part es fa en tres recorreguts per l'escola i amb l'acompanyament de mestres, famílies i algun infant.
  • La tercera i final. Per acabar d'organitzar tot allò que hem sentit i hem vist, per aclarir dubtes, per donar forma final a un dia ple de contingut, de pedagogia i d'amor.

Aquelles persones que s'hagin apuntat al doodle recordeu que cal abonar el preu de les jornades que és de 20 €. Caldrà fer-ho mitjançant transferència bancària al número de compte: ES61 2100 0642 6802 0019 1447

I enviar comprovant de pagament al email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Si en el termini de 15 dies no hem rebut el comprovant de pagament, entendrem que no esteu interessats i deslliurarem la plaça reservada.

Per això, a partir d'ara sobre una LLISTA D'ESPERA.

Totes aquelles persones que esteu interessades en apuntar-vos a la llista d'espera, envieu un email a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. en cas de disposar de places, ens posarem en contacte amb vosaltres per tramitar la inscripció i que pugueu fer el corresponent pagament.

Darrera actualització: