Els servei d'acollida

 

Acollida modificada el curs 2020-21

Acollida matinal

Aquest curs s’oferirà servei d’acollida des de les 8:00h fins a les 9:20. Per garantir les mesures de seguretat cap infant podrà accedir a l’acollida més tard de les 8:45h, amb la finalitat d’evitar el flux d’infants de diferents grups estables.

Ja que el menjador, espai on es fa habitualment l’acollida, és un espai que no pot acollir a tots els infants que fan ús, haurem de fer servir el jardí i el menjador.

Entrades: Les entrades de l’acollida seran per als dos accessos a l'escola. 

La comunitat de petits accedirà a l’acollida per la porta principal i la comunitat de mitjans i grans accediran per la porta del carrer Cartagena. Hi haurà un adult a cada accés que desinfectarà les mans als infants i els acompanyarà al seu espai. En el cas dels infants de p3 que ho necessitin podran ser acompanyats per un familiar durant els primers dies de l’acollida.

Un cop a l’entrada l’acompanyant posarà gel hidroalcohòlic i acompanyarà a l’infant al seu espai. Els adults no podran accedir a l’escola. 

Espai: L’espai on la comunitat de petits farà l’acollida serà al menjador, els infants arribaran i seuran a esmorzar mantenint les mesures de prevenció i seguretat. Un cop acabin d’esmorzar se’ls hi oferirà alguna proposta.

L'espai on la comunitat de mitjans i grans farà l’acollida serà al jardí. Dividirem el jardí en dos espais per tal que no es barregin per comunitats. Habilitarem dos espais per a que els infants que hagin d’esmorzar ho puguin fer i després se’ls oferiran propostes. 

Entrada a l’ambient: 5 minuts abans de l’hora d’entrada als ambients, els infants de mitjans i grans pujaran als ambients a on els rebran els mestres. Cadascú pujarà per l’accés corresponent.

5 minuts abans de l’hora d’entrada els monitors acompanyaran als infants al punt de trobada del seu grup en el jardí. 

Horaris i preus: 

 Fraccions horàries de l’acollida tenint en compte cada Comunitat: 

   - Comunitat de Petits:

     De 8 a 9:20h (poden entrar fins a les 8.45 i pagar la fracció que correspongui segons la graella de tarifes)

   - Comunitat de Mitjans: 

     De 8 a 9:10h (poden entrar fins a les 8.45 i pagar la fracció que correspongui segons la graella de tarifes)

   - Comunitat de Grans 

     De 8 a 9:00h (poden entrar fins a les 8.45 i pagar la fracció que correspongui segons la graella de tarifes)

 

Graelles de tarifes

Preu fix mensual: 4 o 5 dies a la setmana.

  4 dies/setmana 5 dies/setmana
30 minuts 20€ 24€
40 minuts 27€ 32€
50 minuts 34€ 40€
1h 40€ 48€
1h i 10 minuts 43€ 52€
1h i 20 minuts 46€ 60€

 

Preu esporàdic per dia

  Preu per dia
30 minuts 2€
40 minuts 3€
50 minuts 3,50€
1h 4€
1h i 10minuts 5€
1h i 20minuts 6€

 

ACOLLIDA DE TARDA:

Entrada a l’acollida:

Els mestres acompanyaran als infants a l’acollida abans de marxar. Els monitors els rebran al menjador.

Espai:

L’espai on la comunitat de petits farà l’acollida serà al menjador, els infants arribaran i seuran a berenar mantenint les mesures de prevenció i seguretat. Un cop acabin de berenar se’ls hi oferirà alguna proposta.

L’espai on la comunitat de mitjans i grans farà l’acollida serà al menjador. Dividirem el menjador en dos espais per tal que no es barregin per comunitats. Berenaran i després se’ls hi oferirà alguna proposta per fer.

 Sortida:

La recollida dels infants es farà a la porta principal de l’escola. El monitor/a acompanyarà a l’infant fins a la porta amb les seves coses. Aquest curs cal recollir als infants a l’hora pactada i ser molt puntual.

 Horaris i preus:

Fraccions horàries de l’acollida tenint en compte cada Comunitat: 

Comunitat de Petits: 

  1. De 16:20h a 16:50h
  2. De 16:20h a 17:20h

Comunitat de Mitjans:

  1. De 16:10h a 16:40h
  2. De 16:10h a 17:10h

Comunitat de Grans:

  1. De 16:00h a 16:30h

 

Graella de tarifes:

Preu fix mensual: 4 o 5 dies a la setmana.

  4 dies/setmana 5 dies/setmana
30 minuts 20€ 24€
1h 40€ 48€

 

Preu esporàdic per dia.

  Preu per dia
30 minuts 2€
1h 4€

 

 

A l'escola disposem de servei d'acollida gestionat per l'empresa Kampi Ki Pugui.

Durant aquest curs, l'espai d'acollida es manté en el menjador de l'escola, situat a la planta baixa.

Els monitors que acompanyaran als vostres infants seran el Rubén i l'Alba, que també són acompanyants a l'espai migdia de l'escola

Funcionament

Matí

Al matí, els infants van arribant a l'acollida, on tenen opció d'esmorzar si a casa encara no ho han fet, i tenen diverses propostes: material de dibuix i manualitats, jocs de taula, jocs de construcció, trens, cotxes, animals, etc. A les 8:55, els infants de la comunitat de mitjans i grans pugen sols als ambients. Els monitors acompanyem als infants de la comunitats de petits als seus ambients per tal de que saludin a la mestra, facin el canvi de sabates, deixin l'esmorzar al cistell i guardin les seves coses al calaix.

Tarda

A les 15:55h pugem a buscar als infants de la comunitat de petits als seus ambients de referència, agafaran les seves coses i els acompanyarem fins al menjador, l'espai on es fa l'acollida. Allà poden berenar el que han portat de casa, i un cop han acabat tenim diferents propostes: material de dibuix i manualitats, jocs de taula, jocs de construcció, trens, cotxes, animals, etc.

Els infants de la comunitat de mitjans i grans, baixen sols al menjador, on estaran esperant els monitors d'acollida. Per això, és molt important que firmeu o reviseu les autoritzacions que es troben a la secretaria de l'escola per tal de que el vostre fill/a pugui baixar sol. Si per qualsevol cosa, necessiteu que el vostre fill baixi acompanyat, hauríeu de comunicar-ho al mestre de referència del vostre fill per tal que l'acompanyi a l'acollida.

Altres informacions importants

Horaris

Matins: Servei de 8:00 a 9:00
Tardes. Servei de 16:00 a 17:15h

Reserva de places

Teniu dos vies de comunicació:
A través del correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
A través del telèfon mòbil d'acollides: 675.654.615.

  • Si necessiteu servei fixe d'acollida, tant de matí com de tarda, heu d'enviar un correu electrònic donant informació dels dies i els horaris en que es quedarà a acollida el vostre fill.
  • Si necessiteu una acollida esporàdica pel matí, no cal avisar prèviament.
  • Si necessiteu una acollida esporàdica per la tarda, si és amb temps ho podeu fer a través del correu electrònic o via telèfon mòbil.
  • Si necessiteu una acollida esporàdica per la tarda, si la necessiteu per aquell mateix dia, siusplau us agrairíem que envieu un whatssap al número de mòbil d'acollides.

Us agrairíem que us possessiu en contacte el més aviat possible per tal d'assegurar-vos que podem veure la informació a temps.

Forma de pagament

Cada mes, totes les famílies, tant si els vostres fills fan acollida de manera fixa o esporàdica, rebreu un e-mail en el que se us informarà de l'import total del servei d'acollida a mes vençut.

Per realitzar el pagament teniu dos opcions, tot i que nosaltres agrairíem que es realitzés, sempre que sigui possible, a través de transferència.

1. TRANSFERÈNCIA BANCÀRIA al número ES56 0081 0161 7100 0133 4642. S'ha de posar el nom de l'infant i el mes que esteu pagant. És MOLT IMPORTANT que envieu una copia del comprovant de pagament a l'adreça de correu electrònic d'acollides (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.) per tal de confirmar el pagament.

2. PAGAMENT EN EFECTIU. Un dia de la setmana, a principis del següent mes, l'Alba del servei d'acollida es trobarà al menjador de 9 a 10 del matí per tal de realitzar els pagaments de les persones que preferiu pagar en efectiu. En el mateix e-mail en que se us indiqui l'import de l'acollida se us informarà de quin dia es podrà fer el pagament en efectiu.

Preus del servei d'acollida

MATÍ O TARDA FIXE 1 dia FIXE 2 dies FIXE 3 dies FIXE 4 dies FIXE 5 dies ESPORÀDIC
30 minuts 5€ 9€ 14€ 18€ 24€ 2€
1 hora 10€ 18€ 28€ 36€ 48€ 3,5€
1h 15 minuts 13€ 23€ 35€ 45€ 60€ 4,5€

Les acollides extraordinàries, com les que es fan quan hi ha reunions, jornada intensiva, etc, es gestionen des de l'AFA. La nostra companya la Mónica, estarà a la vostra disposició per a donar-vos la informació necessària.

Per qualsevol dubte, informació, inquietud.. estem disponibles al telèfon 675.654.615 o en Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Darrera actualització: