Novetats del curs vinent. Reunió de dimarts passat

20 | 02 | 2015

El passat dimarts 17 de febrer ens vam trobar amb tota la comunitat educativa per tal d'informar-vos alguns canvis i/o evolucions que, amb l'ajuda de l'edifici definitiu, podrem portar a terme el curs vinent.

Ens vam trobar per comunitats el mateix dia i a la mateixa hora per tal de donar un missatge conjunt a tothom. El format per comunitats ens va semblar que era el més encertat i que permetia que les famílies us sentíssiu més a gust. Som conscients que la informació va ser densa i que alguns de vosaltres no vàreu poder assistir.

Aquella era una reunió informativa. I ara comença un període on volem atendre les vostres aportacions, dubtes, suggeriments o neguits.

Pensem que la millor manera de recollir totes les vostres aportacions serà a través dels delegats i delegades, els quals durant les dues properes setmanes en faran el recull. L'equip de coordinació ens reunirem amb els delegats i delegades el dia 16 de març per fer-ne el buidatge i donar respostes a les qüestions.

Compartim amb vosaltres l'arxiu de presentació que vam mostrar a la reunió i us comuniquem que la setmana que ve, al proper butlletí, us enviarem el resum del contingut de la xerrada.

Reunió agrupaments, horari i vacants mestres

Actualització 27|02|2015: Resum complet al següent article.