Ens mullem per l'Institut Angeleta Ferrer

24 | 06 | 2016

Mulla't per l'institut!. Amb aquest lema, un bon nombre de famílies vam tancar el curs el passat 21 de juny amb una mobilització per reclamar l'institut públic Angeleta Ferrer.

Ens vam desplaçar fins al solar que l'Ajuntament va cedir a la Generalitat per a la construcció de l'equipament, al carrer Marina. Allà vam fer una acció artísitico-reivindicativa, que va consistir en penjar les lletres d'un missatge clar i explícit: Volem l'Institut Angeleta Ferrer.

La presidenta de l'Associació de Veïns de Fort Pienc, Gisela Boronat, va explicar que fa 17 anys que l'Ajuntament va adquirir el solar i el va cedir a la Generalitat. I que fa sis anys es va aprovar la construcció de l'edifici, es va encarregar el projecte executiu i fins i tot es va adjudicar l'obra. Segons Gisela Boronat, en tots aquests conceptes, l'administració s'ha gastat més de mig milió d'euros que ara no es poden llençar a la paperera.

Per la seva banda, el president de l'Associació de Veïns de Sagrada Família, Joan Itxaso, va denunciar la manca de voluntat política per construir un equipament que és més que necessari per donar resposta a la creixent demanda d'institut públic. No pot ser que amb la demanda que hi ha en aquesta zona de la ciutat, al barri de la Sagrada Família no hi hagi cap institut, va assegurar. Les famílies van acabar l'acte amb una cançó de protesta i amb una festa d'aigua.

Si encara no t'has mullat per l'institut, hi ets a temps. Suma-t'hi!