Casal 2012, un estiu com a casa

19 | 04 | 2012

casal estiu 2012

Com cada any us oferim la possibilitat d’inscriure els vostres infants al Casal d’estiu de l’Escola dels Encants. Les activitats giren al voltant del respecte als processos dels nens i nenes, l’acompanyament afectiu i la lliure circulació pels ambients. La idea és que els infants s’hi sentin molt còmodes i relaxats, i en sintonia amb el títol de l’activitat, passin unes setmanes "com a casa".

Aquest esperit de calma, que ha de permetre disfrutar amb traquil·litat de les experiències que es proposaran als infants, ens ha portat a limitar el nombre d’excursions i a eliminar la sortida setmanal a la piscina. L’aigua, però, serà un dels elements que tindrà una presència permanent en les activitats que farem, i que tindran centres d’interès diferenciats cada setmana.

El casal comptarà amb la coordinació i dinamització de dues educadores i un educador amb experiència en projectes d’educació viva i molt vinculats al món de la dansa i l’expressió corporal. Aquestes tres persones, que han participat activament en l’elaboració del projecte, encapçalaran un equip de monitors de l’empresa Kampikipugui que també tenen experiència en aquestes activitats.

Casal d’estiu 2012